Співчуваємо з приводу передчасної смерті захисника України, студента ННІ лісового і садово-паркового господарства Семена ОБЛОМЕЯ

24 червня 2022 року

     Загинув наш Герой – студент 3-го курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства, який захищав свободу і майбутнє України

Семен ОБЛОМЕЙ

    Семен виріс і народився в Києві. У 2018 році навчався у Київському осередку. Захоплювався екоактивізмом, дуже любив подорожувати, організовував яскраві вишколи і мандрівки. У 2019 році вступив до лав Національного університету біоресурсів і природокористування України ННІ лісового і садово-паркового господарства, так як завжди хотів пов’язати своє життя з лісом. За роки навчання проявив себе як старанний, креативний, ініціативний студент, який вирізнявся працелюбністю, відповідальністю, бажанням допомогти іншим. Семен завжди був прикладом того, як втілювати зміни, які хотів бачити, починаючи з маленьких щоденних кроків. У кінці січня 2022 року успішно закінчив 4-х місячний курс з лісівництва в Швеції. Мріяв стати арбористом – доглядати та лікувати деревні рослини, мав невимовну жагу до життя і до знань.

     З початком війни 24 лютого хлопець одразу вирішив йти захищати свою країну, брав участь у звільненні Бучі та Ірпеня, захищав Рубіжне, Лисичанськ, Сєвєродонецьк.
    Семен вміло виконував обов’язки командира, якого дуже любили і поважали побратими. На фронті проявив себе, як справжній воїн. Завжди говорив: «Роблю, що маю»!

    Загинув 21 червня від авіаудару, захищаючи Сєвєродонецьк, перед цим вивів свою групу в безпечне місце.

     Це велика втрата для нашої лісової спільноти. Колектив університету співчуває рідним і близьким.
     Семен є прикладом мужнього та гідного воїна – і назавжди житиме в наших серцях та нашій пам‘яті!
 

Слава Україні! Героям слава!


Ректорат, профспілкова організація

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook