Вітаємо здобувачів освітньої програми «Філологія (англійська мова та друга іноземна)» з успішним складанням атестаційного екзамену!

18 червня 2022 року

   Умови воєнного стану літа 2022 року, складні життєві обставини українців, зокрема й студентів. Ось такі об’єктивні реалії цьогорічного випуску бакалаврів-філологів.
   З 13 червня по 16 червня 2022 року було проведено атестацію випускників освітньо-професійної програми підготовки фахівців першого (бакалаврського) ступеня вищої освіти зі спеціальності «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), (Англійська мова та друга іноземна)» денної та заочної форм навчання гуманітарно-педагогічного факультету. Оцінювала знання студентів екзаменаційна комісія у складі: голова – д. пед. н, професор Світлана Амеліна, члени комісії – д. філол. н, професор, завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу Марія Личук, канд. філол. н., доцент Маріанна Гольцова.

   Студенти бакалаврату груп ФілА17001з, ФілА18001б, ФілА18003б, ФілА18004б та ФілА18005б пройшли випробування для визначення фактичної відповідності підготовки вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики, оцінки рівня науково-теоретичної і практичної підготовки випускників, присвоєння відповідної кваліфікації та видачу документа про вищу освіту. 

   Усі 82 студенти-бакалаври денної форми та 10 студентів заочної форми отримали позитивні оцінки, зокрема, 24 склало іспит на «відмінно» та 9 отримають диплом з відзнакою. Серйозна підготовка з боку студентів, глибокі консультації викладачів фахових дисциплін дозволили студентам впевнено написати екзаменаційні відповіді у письмовій формі та пройти усну співбесіду.

   Результати роботи екзаменаційної комісії свідчать про те, що кафедра романо-германських мов і перекладу готує фахівців високого порядку.
   Завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу Марія Личук побажала здобувачам освітньої програми «Філологія (Англійська мова та друга іноземна)» розвитку, натхнення, готовності до боротьби за своє майбутнє, наполегливого і впевненого поступу до реалізації мрій.

Інна Сергієнко,
секретар ЕК, асистент кафедри
романо-германських мов і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook