Знакове засідання педагогічної ради в Немішаївському фаховому коледжі

10 червня 2022 року
     09 червня 2022 року колектив ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» зібрався на чергове засідання педагогічної ради. Всі готувалися до традиційних зборів, але не цього разу…

     Спочатку було нібито й звичне засідання, з порядком денним щодо аналізу профорієнтаційної роботи та проведення вступної кампанії з виступами завідувачів відділень, голів циклових комісій, відповідального секретаря приймальної комісії. Але незвичним було те, що до нас завітали поважні гості з НУБіП України: Василь Шинкарук – проректор з науково-педагогічної роботи, Олександр Санченко – начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання, Інна Савицька – декан гуманітарно-педагогічного факультету, Дмитро Костюк – в.о. директора ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України».

     «Ми прибули з важливим дорученням від ректора університету Станіслава Ніколаєнка, щоб низько вклонитися і подякувати кожному з вас за вашу мужність, відвагу, за те, що зуміли вистояти і пережити жахіття російської окупації» – зазначив Василь Шинкарук у своєму виступі.
     «Віддаючи данину шани вашій мужності, керівництво НУБіП України клопочеться перед Президентом України про нагородження директора коледжу Альохіна В.І. державним орденом «За заслуги» ІІІ ступеню, відзначення Дяченка П.І. та Шинкарука М.С. Подяками Міністерства освіти і науки України. Нам випала честь вручити грамоти і подяки людям, які є героями, людям, які зробили все можливе і неможливе для збереження життя і майна коледжу. Ми отримали важливий урок, і довели всьому світові, що ми сильні, ми мужні, тому що за нами духи наших предків, ми обов’язково переможемо, бо правда на нашому боці!» – відмітив Василь Дмитрович.

     Дуже хвилюючим було вручення відзнак – нахлинули спогади про пережиті важкі часи. Щему додавали українські пісні у виконанні Павла Склярова і Богдана Кирієнка.

     Володимир Альохін, вручаючи Подяки від адміністрації коледжу, зазначив: «Всім нам було тяжко, було страшно, але завжди з нами була і є віра в наші сили, віра в Збройні сили України, віра в Перемогу. Життя продовжується, і кожен з нас робить посильний внесок заради Перемоги, заради Миру, заради України
     «А ми тую червону калину підіймемо, а ми нашу славну Україну розвеселимо» – співав весь зал разом з артистами.

І буде мир...
І вишні зацвітуть
У рідному моєму краї.
Лелеки добру звістку принесуть:
"Кінець війні, ми ворога здолали!"
І на світанку вмиється Земля
Ранковою холодною росою.
І буде чути пісню солов'я,
А не ревіння літаків над головою...

Олена Кищук,
соціальний педагог

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook