Співпраця з ІТ компаніями: перші відзнаки роботи першокурсників

7 червня 2022 року

Завершилось навчання дисципліни «Групова динаміка і комунікації» для студентів першого курсу освітньої програми «Інженерія програмного забезпечення». Але не завершилась комунікація, співпраця та партнерство з ІТ-компаніями. Наразі мова йде про співпрацю з компанією SoftServe (https://www.softserveinc.com).

Крім цікавих гостьових лекцій та зустрічей з фахівцями SoftServe, які відбувались щомісяця, студенти ще й одержали ревізію власних робіт. Тобто кожного місяця війни наші студенти відчували підтримку та мали можливість робити, нехай маленькі, кроки до власного професійного становлення.

Як результат, команда EQUIPO, яку утворити студенти групи ІПЗ_210010б Петлюк Роман, Шадура Андрій, Мельник Богдан, Денисов Степан та Риженко Дмитро, в перший день практики одержала приємні відзнаки від компанії, які презентував ITA маркетолог SoftServe Роман Кириленко.

  

Саме проєкт цієї команди «Прогулянки Києвом з Алісою» (https://www.youtube.com/watch?v=J4h1K8aa60Q) було відзначено.

А хлопці одержали невеличкі подарунки, що стало для них повною несподіванкою. Приємною несподіванкою, чим вони й поділились на зустрічі. Ба більше, в ці складні часи наш університет навіть перевищив їх очікування. Адже вже на першому курсі, в умовах повної дистанційки та невизначеності, ворожих наступів, обстрілів та окупації студенти відчували підтримку, професійналізм викладачів, зацікавлення та допомогу ІТ-бізнесу у виборі напряму професійного розвитку. Тож, пропозиції компанії SoftServe щодо проходження стажування, літніх шкіл та тематичних вебінарів (https://nubip.edu.ua/node/109980) є корисними завданнями на літо.

Висловлюємо щиру подяку представникам компанії SoftServe за співпрацю!

Далі буде! І все буде Україна!

 

Олена Кузьмінська, професор кафедри інформаційних систем і технологій
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook