Атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» за ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування»

26 травня 2022 року

      Відповідно до норм Положення про підготовку і захист магістерської кваліфікаційної роботи у НУБіП України, графіку освітнього процесу в університеті, Вимог до атестації студентів магістратури та попереднього захисту магістерських кваліфікаційних робіт 24 травня 2022 року на засіданні кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського відбулася ІІ атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» за  ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування».

До присутніх на онлайн-засіданні здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти і викладачів кафедри звернулася завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського професор Тетяна Балановська, яка відмітила важливість другої атестації в процесі підготовки магістрів з огляду на можливість для студентів-магістрів висвітлити результати своєї вже виконаної навчальної та наукової роботи, окреслити напрацювання за темою магістерської кваліфікаційної роботи практичного та пропозиційного характеру, а також отримати конструктивні пропозиції, рекомендації й зауваження від викладачів кафедри, що забезпечить вчасність, правильність і ґрунтовність виконання всіх розділів індивідуального плану. Завідувач кафедри повідомила про порядок звітування здобувачами вищої освіти за результатами виконання індивідуальних планів на предмет атестації.
 
 Гарант освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» Ольга Гогуля під час презентації акцентувала увагу на основних вимогах та нормах Положень, що регламентують підготовку здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Висвітлила основні етапи (орієнтовний розклад) підготовки та захисту магістерських робіт.
 
 
 
 
 
 
Гарант ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування» узагальнила виконані студентами-магістрами денної та заочної форм здобуття вищої освіти види навчальної та наукової роботи. Особливу увагу приділила сторінці магістра на сайті НУБіП України, акцентувала увагу на продовженні та завершенні наповнення усіма необхідними рубриками портфоліо до кінця листопада, звернула увагу студентів і їх наукових керівників на дотримання основних вимог при підготовці і захисті магістерських кваліфікаційних робіт, зокрема щодо особливостей переліку використаних джерел, умов успішного проходження перевірки магістерської кваліфікаційної роботи на ознаки плагіату.
 
 
 Після вступної (настановчої) частини щодо питання атестації магістрів викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського заслухали звіти студентів денної та заочної форм здобуття вищої освіти. Здобувачі коротко презентували мету, завдання, об’єкт та предмет дослідження за темою магістерської кваліфікаційної роботи, охарактеризували практичну базу для обґрунтування результатів теоретичного дослідження, повідомили про стан виконання запланованих видів робіт зазначених в індивідуальному навчальному плані студента магістратури.
 
 
 
 
 
 
У процесі обговорення звітів, відповідей здобувачів на запитання присутніх на засіданні, викладачі разом із студентами магістратури визначили проблемні питання та окреслили шляхи їх вирішення.
 
Бажаємо нашим магістрам мирного неба, міцного здоров’я, успішного складання сесії, творчого натхнення для продовження виконання і завершення магістерських кваліфікаційних робіт у процесі здобуття омріяного фаху!
 
Гарант ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування»,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського
Ольга Гогуля

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook