Ректор Станіслав Ніколаєнко відвідав Немішаївський фаховий коледж

20 травня 2022 року
     19 травня, в День української вишиванки, Станіслав Ніколаєнко, ректор НУБіП України, вкотре завітав до Немішаївського фахового коледжу. Візит ректора – свідчення того, що ректорат НУБіП та особисто Станіслав Миколайович не лише переймаються проблемами своїх відокремлених підрозділів, а вболівають за колективи, які пережили окупацію та російську агресію і намагаються їх підтримати, допомогти.

     Директор коледжу Володимир Альохін провів для ректора невелику екскурсію територією: зайшли на колекційно-дослідне поле, милувалися засіяними ділянками і квітучою зеленню в теплицях; побували в спортзалі, побачили як ведуться ремонтні роботи в тренажерній залі. Зайшли до сховищ у підвалі гуртожитку, де співробітники і студенти спасалися від обстрілів і бомбардувань в період окупації. Побували на відділеннях, на базі яких студенти випускних груп зараз проходять практику: майбутні ветеринари проводили клінічні дослідження та лікування тварин, робили лабораторні дослідження крові тварин на біохімічному аналізаторі та проводили трихінелоскопію досліджуваного продукту; майбутні технологи проводили механічне стриження овець, визначали фальсифікацію молочної продукції, досліджували молоко за якісними показниками та за вмістом соматичних клітин. Студенти спеціальності «Харчові технології» пригостили гостей свіжою смачною випічкою власного виробництва та новинкою сезону – морозивом. Механіки продемонстрували свої раціоналізаторські вироби, частина з яких мають патенти, зокрема, кільцеве з’єднання дерев’яних брусів та ін.

 

     На зустрічі з колективом Станіслав Миколайович подякував за мужність і витримку, адже саме завдяки стійкості колективу вдалося вберегти від руйнування коледж. Ректор зазначив: «Всі ми повинні не втрачати тонус, працювати заради Перемоги і привчати наших студентів до роботи – тоді і студенти будуть затребувані, бо все взнають і вміють, і Україна відновиться і процвітатиме!»

     Директор коледжу Володимир Альохін подякував ректору за моральну і матеріальну підтримку, подякував колективу і студентству за проявлену стійкість і націленість на успіх задля нашої Перемоги.

Олена Кищук,
соціальний педагог

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook