Електромонтажні роботи у 10 гуртожитку

15 травня 2022 року
     Незважаючи на важку ситуацію в країні, постійну загрозу авіаударів та під звуки розмінувань нерозірваних боєприпасів кампус продовжує готуватися до нового навчального року. Кожен учасник великої та дружньої університетської команди намагається покращити житлово-побутові умови в гуртожитках задля наших студентів.

     У гуртожитку № 10, де в більшості проживають студенти економічного факультету та факультету інформаційних технологій, розпочали ремонт з часткової заміни електропроводки на двох блоках 6 та 7 поверху. Після завершення робіт, що стосуються електромонтажу, заплановано ремонт у житлових кімнатах та місцях загального користування, інформує Сергій Стецюк, директор студентського містечка. В свою чергу працівники відділу головного енергетика будуть встановлювати нову електрофурнітуру на більш модернізовану і LED-світильники, щоб забезпечити комфорт, а насамперед – безпеку мешканців. Керівництво університету готує найкращі умови для проживання першокурсників та з радістю прийматиме їх на новий навчальний рік у славетному університеті.

 

 

     В роботі задіяний і технічний персонал гуртожитку: прибиральниці виносять зайве сміття, проводять вологе прибирання, в загальному підтримують порядок в середині гуртожитку та звісно не забувають про його зовнішній вигляд.
    Усі трагічні події, що випали на долю нашого славетного українського народу закарбуються у пам’яті надовго… Головне, в таких надскладних умовах не зупинятись, надавати студентам найкращі знання та працювати ще більше, щоб з гордістю, після нашої перемоги, зустрічати першокурсників у стінах НУБіП України.

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook