Учасники наукового гуртку "Інновінг" прийняли участь у Міжнародному науково - практичному семінарі «Інноваційна діяльність та дорадництво у викликах сьогодення»

12 травня 2022 року

 

 
5 травня 2022 року ННІ неперервної освіти і туризму та Стартап - школою Національного університету біоресурсів і природокористування України організовано і проведено Міжнародний науково-практичний семінар «ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ДОРАДНИЦТВО У ВИКЛИКАХ СЬОГОДЕННЯ» в онлайн-форматі.
 
Модераторами міжнародного науково-практичного семінару були:  Витвицька Ольга Данилівна – керівник Стартап - школи НУБіП України, професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва НУБіП України, д.е.н., професор; Кальна-Дубінюк Тетяна Прокопівна – професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва НУБіП України, д.е.н., професор.
 Україна підтримує європейську модель інноваційного розвитку,  яка покликана  забезпечити соціально-економічний розвиток суспільства. Світовий досвід розвинутих країн свідчить про те, що лідируючі позиції займають ті, які постійно працюють над створенням і впровадженням інновацій. Сьогодні Україна повинна більш ефективніше співпрацювати з іншими країнами для забезпечення результативності інноваційної діяльності та дорадництва, зазначила Ольга Витвицька.
      Катерина Пасічник, учасник наукового гуртка "Інновінг", асистент проекту ЮНІДО/ГЕФ GCIP Ukraine акцентувала увагу на перспективних напрямах організації інноваційних проектів.
   
 
    Підведено підсумки та прийнято рекомендації Міжнародного науково-практичного семінару. За результатами проведення заходу буде видано збірник науково-практичних матеріалів семінару (електронне видання).
   Наполегливо працюємо у своєму полі діяльності для успішного процвітання нашої країни.  Дуже вдячні національним та міжнародним колегам, котрі долучилися до участі у семінарі. Віримо у мир та очікуємо на нові зустрічі в рамках підтримки та розвитку інноваційної діяльності та дорадництва!
 
 
Детальніше з матеріалами заходу можна ознайомитися за посиланням 
 
 
 
      Катерина Обиход,
ст. викладач кафедри публічного управління,

 менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, керівник наукового гуртку

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook