ТЕМАТИЧНА ВІКТОРИНА З ФІНАНСОВОГО ОБЛІКУ

11 травня 2022 року

 

1 Багато чого не зробиш, поки не вивчишся.
Але багато треба зробити, щоб навчитись. 
Конфуцій

При вивченні облікових дисциплін доводиться відходити від використання традиційних форм навчання, їхнє місце займають інші – активні методи та форми. Значне місце серед активних форм навчання з облікових дисциплін посідає гра (змагання).

210 травня викладачкою спеціальних економічних дисциплін Валентиною РУДНИК було проведено тематичну вікторину з фінансового обліку на тему «Облік праці та її оплати» серед здобувачів освіти 3 курсу економічних спеціальностей. Мета заходу - показати у формі інтелектуальної гри важливість роботи фахівця з нарахування оплати праці; закріплення теоретичних знань і удосконалення практичних навичок з обраної теми; активізація пізнавальної діяльності, розвиток логічного мислення та сприяння підвищенню зацікавленості студентів до вивчення фінансового обліку.

Учасники вікторини продемонстрували: вміння застосовувати теоретичні знання на практиці, здатність працювати  самостійно, майстерність у виконаннінестандартних завдань, логічне мислення відповідаючи на питання з використанням навчальної платформи «Learning.apps».

356

У цікавій та завзятій боротьбі найкращі результати одержали: МАТВІЇШИН МаріаннаНАКОНЕЧНА Вікторія, КРАВЧУК ХристинаТЕРЛЕЦЬКА Лілія, ДОВГАН Софія.

Вітаємо усіх учасників вікторини і  бажаємо нових успіхів та досягнень у вивченні фахових дисциплін.

БУРДАШ Уляна,
Голова циклової комісії спеціальних економічних дисциплін

               

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook