В черговий раз відкрив свої двері для майбутніх вступників факультет інформаційних технологій

10 травня 2022, 15:39

5 травня в рамках Дня відкритих дверей нашого університету, запросив до себе на онлайн зустріч майбутніх абітурієнтів і факультет інформаційних технологій.

Протягом зустрічі з діяльністю факультету знайомили майбутніх абітурієнтів декан факультету Олена Глазунова, завідувачі кафедр Белла Голуб, Валерій Лахно, Михайло Швиденко та Дмитро Жерліцин, а також голова студентської організації Аліна Семенко.

Вітальним словом, привітала гостей декан факультету Олена Глазунова, яка не тільки розповіла про особливості навчання на факультеті та деталі вступу 2022 року, а й провела віртуальну екскурсію по лабораторіях факультету, у яких майбутні абітурієнти матимуть змогу навчатися.

Після вступної промови, декан запросила до слова завідувачів кафедр, які познайомили майбутніх абітурієнтів з особливостями спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті.

Завідувач кафедри економічної кібернетики Дмитро Жерліцин розповів про актуальність економічної освіти, а також про переваги освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка», їх затребуваність в сучасному світі та заохотив критично та креативно підходити до прийняття будь-яких рішень.

 

Завідувач кафедри Белла Голуб розповіла про відмінності та специфіку спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Інженерія програмного забезпечення», та що саме вони вивчають. Також, продемонструвала наукові досягнення студентів нашого факультету у олімпіадах, конференціях та перспективи роботи у ІТ-галузі.

Наступним доповідачем став завідувач кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки Валерій Лахно, який познайомим майбутніх абітурієнтів за спеціальностями «Комп’ютерна інженерія» та «Кібербезпека», акцентувавши увагу на затребуваності фахівців даного профілю.

Завершуючи знайомство зі спеціальностями факультету, завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Швиденко представив для гостей даного заходу спеціальність «Інформаційні системи і технології» та окреслив перспективи навчання за даним фахом.

Після представлення усіх спеціальностей, запрошено до слова було голову студентської організації Аліну Семенко, яка не тільки поділилася досвідом навчання на факультеті, а й розповіла про студентське життя на факультеті, студентський актив та про те, як і де працюють випускники нашого факультету.

Про зацікавленість абітурієнтів навчанням на факультеті свідчать задані ними запитання протягом усієї зустрічі, на які надала відповідь декан факультету.

Факультет інформаційних технологій щиро запрошує абітурієнтів до вступу в НУБІП на факультет інформаційних технологій, та запевняє, Ви не пошкодуєте про свій вибір!

 

Валентина Корольчук, заступник декана факультету
інформаційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook