Патріотичне виховання студентської молоді

17 лютого 2021, 19:25
16 лютого куратор 2 курсу 1 групи економічного факультету Степасюк Л.М. провела захід на тему «Патріотичне  виховання студентської молоді».

Куратор наголосила, що історичні події, які  відбувалися і відбуваються в Україні на протязі останніх років  - Революція Гідності, боротьба за територіальну цілісність, незалежність України, за право жити, навчатись, працювати у демократичній, правовій державі - підняли на поверхню глобальні проблеми суспільства. Частина таких проблем так чи інакше пов’язана з недостатнім рівнем національної свідомості різних поколінь українців та  з викривленим трактуванням окремих історичних фактів нашої держави.  

Виходячи з вищезазначеного, патріотизм на даний час є особливо гострою потребою і держави, якій необхідно щоб молоде покоління росло національно свідомими громадянами-патріотами, здатними забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі. Критеріями патріотизму є любов, вірність і служіння Батьківщині, турбота про забезпечення цілісності і суверенітету України, піклування про її постійний розвиток на шляху демократичного національного відродження, сприяння гармонізації державних, суспільних та особистісних інтересів у повсякденному житті. У випадку загрози патріотизм проявляється у готовності служити Україні, встати на її захист.
 
 
Захід виявився цікавим і корисним для студентів.
 
Куратор 2 курсу 1гр Степасюк Л.М. 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook