Педагогічний колектив ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» завжди на зв'язку та відкритий до пропозицій і співпраці зі студентством

4 травня 2022 року
     Російська агресія та воєнний стан обумовили вимушені зміни у форматі освітнього процесу в усіх закладах освіти. Онлайн-зустрічі вже стали важливим аспектом якісного функціонування Немішаївського фахового коледжу.

     Зрозуміло, що у студентів та їхніх батьків виникає багато запитань, а допомагає розібратися із усіма нюансами та новою інформацією, мотивацією і підтримкою студентів – куратор академічної групи. Куратори відділення «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» завжди на зв'язку, відкриті до пропозицій і співпраці із студентами.

     В період з 26 по 29 квітня 2022 року куратори відділення «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» Ігор Ведмідь, Юлія Латушко, Наталія Петренко, Раїса Голуб провели онлайн-діалог із учасниками освітнього процесу, в ході якого студенти отримали вичерпні відповіді про головні аспекти завершального етапу освітнього процесу в умовах асинхронної дистанційної форми навчання, а також обговорили нагальні проблеми, що переживає наразі уся країна.
     Куратори наголосили, що адміністрація і педагогічний колектив коледжу з розумінням ставляться до можливих непередбачених ситуацій у житті кожного студента в період воєнного стану і будуть намагатись підтримати усіх учасників освітнього процесу з максимальним урахуванням їх потреб і можливостей.

     30 квітня відбулася онлайн-зустріч завідувача відділення Олександра Вергелеса, кураторів академічних груп Наталії Петренко, Ганни Кривонос зі студентами випускних груп.
     Неформальна зустріч, живий цікавий діалог, під час якого було обговорено формат продовження освітнього процесу, особливості навчання для студентів – внутрішньо переміщених осіб та студентів, що знаходяться за кордоном, проведення державної підсумкової атестації, продовження ступеневої підготовки в базовому закладі – НУБіП України, та інші актуальні питання, що сьогодні турбують студентство.

Успішне навчання кожного студента – це посильний внесок у нашу спільну Перемогу над ворогом і розбудову рідної України!
Успішний студент сьогодні – успішна Україна завтра!

Олександр Вергелес,
завідувач відділення ТВППТ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook