Атестація магістрів І року навчання кафедри геодезії та картографії

2 травня 2022 року
факультет землевпорядкування
  Дотримуючись графіку освітнього процесу в онлайн режимі, 26 квітня на засіданні кафедри геодезії та картографії відбулася атестація магістрів першого року навчання.

    Атестація магістрів проводилася у формі дистанційної доповіді з використанням сучасного інструментарію для організації відеоконференцій.
  Розгорнутим доповідям магістрів передувала їх активна робота над магістерськими дослідженнями, опрацювання низки наукових джерел та збір необхідної інформації. Перші розділи наукової роботи засвідчили про цікаві результати, отримані магістрантами у процесі проведення досліджень та високий рівень теоретичної підготовки студентів.

   Під час засідання три студенти відзвітували про проведену роботу та відповіли на низку питань, поставлених викладачами кафедри, її завідувачем Іваном Ковальчуком та деканом факультету землевпорядкування Тарасом Євсюковим. Позитивно оцінили роботу магістрантів і їх наукові керівники. Тому кафедра одностайно підтримала пропозицію завідувача Івана Ковальчука щодо їх атестації. Атестацію успішно пройшли всі магістри, окрім одного здобувача, який через об’єктивні обставини наразі завершує підготовку і презентуватиме результати своїх досліджень на початку травня.

   Викладачі кафедри надали поради та настанови щодо подальшого розвитку досліджень магістрів, завірили в можливості надання постійних консультації від них та в активній допомозі з підготовкою публікації за результатами проведеної роботи.

Колектив кафедри бажає всім студентам плідної роботи та успішного продовження магістерського дослідження!!!

Яніна Степчук,
асистент кафедри геодезії та картографії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook