Виконувачем обов’язків директора ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» призначено Дмитра Костюка

22 квітня 2022 року

У зв’язку з припиненням Наталією Ільченко виконання обов’язків директора Відокремленого структурного підрозділу «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», ректор НУБіП України Станіслав Миколайович Ніколаєнко призначив виконувачем обов’язків директора Відокремленого структурного підрозділу «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» кандидата педагогічних наук, доцента Дмитра Костюка.

22 квітня 2022 року відбулася зустріч ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка з колективом коледжу. На зустрічі були присутні проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, начальник відділу кадрів Микола Михайліченко, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко, в. о. директора коледжу Дмитро Костюк та колишня директорка коледжу Наталія Ільченко.

Станіслав Миколайович подякував Наталії Володимирівні за її плідну працю, вміле керівництво закладом освіти та людяність і побажав успіхів у подальшій роботі, міцного здоров’я, відзначивши, що Наталія Ільченко завжди відстоювала інтереси колективу і зробила багато добрих справ для розвитку коледжу.

Під час зустрічі ректор Станіслав Ніколаєнко відрекомендував колективу виконувача обов’язків директора Ірпінського фахового коледжу Дмитра Костюка, кандидата педагогічних наук, заступника декана гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, який згодився взяти на себе відповідальність і разом з колективом закладу долати такі серйозні виклики сьогодення.

Наталія Володимирівна подякувала Станіславові Миколайовичу за підтримку, а колегам – за спільну роботу.

У своєму виступі в. о. директора коледжу Дмитро Костюк акцентував увагу на тому, що в такий складний час, коли триває війна, усі мають згуртуватися, об’єднати свої зусилля та працювати над відбудовою коледжу, який частково зруйнували російські окупанти. Нині в коледжі розпочалися ремонтні роботи, освітній процес триває в дистанційному форматі. Дмитро Андрійович окреслив основні завдання, що стоять перед колективом, на найближчий період: відновлення приміщень коледжу, які зазнали руйнувань, закриття розбитих вікон, прибирання території, вивіз сміття; забезпечення якісного освітнього процесу та атестації випускників; проведення успішної профорієнтаційної роботи.

Василь Шинкарук висловив щиру подяку Наталії Володимирівні за її плідну роботу, за те, що вона зуміла зорганізувати колектив. Також відзначив роботу педагогів, які, не зважаючи на складні умови воєнного часу, навчають студентів. Одним із основних завдань закладу освіти на сьогодні є організоване завершення 2021/2022 навчального року, зокрема випуск фахівців та переведення студентів на старші курси. Досить важливим завданням є також мобілізація зусиль членів колективу, особливо чоловіків, на поступове повернення до коледжу, щоб допомагати його відбудовувати. Василь Дмитрович наголосив і на тому, що варто максимально використати всі можливості тимчасового перебування членів педагогічного колективу в інших регіонах України для проведення профорієнтаційної роботи серед школярів для організованого набору в 2022 році.

Напередодні Великодніх свят бажаємо кожному незламної віри, світлого та мирного майбутнього, міцного здоров’я, добра, злагоди та Божого благословення! А новому очільникові коледжу – успіхів у намічених планах і плідної роботи!

Усе буде Україна!!!

Вікторія СОВА,

заступник директора з навчальної роботи


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook