Кураторська година зі студентами другого курсу англомовної групи

22 квітня 2022 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

       В умовах воєнного стану на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України активно продовжується навчальний процес. Незважаючи на відсутність зручних умов праці, викладачі і студенти докладають максимальних зусиль для того, щоб, навіть під час війни, навчання було ефективним й продуктивним. У свою чергу, наставники академічних груп проводять щоденний моніторинг та аналіз причин відсутності студентів на заняттях з метою вжиття оперативних заходів щодо вирішення даної проблеми.

21 квітня 2022 р. доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олександр Файчук у форматі Zoom-конференції зустрівся зі своїми студентами. Під час зустрічі було уточнено: місце та умови їх перебування, наявність та стійкість інтернет-зв’язку, можливості виконання завдань на платформі elearn. У результаті проведеної бесіди із кожним присутнім було встановлено, що переважна більшість студентів перебуває у безпеці і мають технічну можливість активно долучатись до освітнього процесу. Також було підтверджено інформацію, що декілька студентів у групі (здебільшого іноземці) через відсутність стійкого інтернет-з’єднання поки що не можуть вчасно виконувати всі завдання з дисциплін курсу. Однак, за словами старости Олександри Каминіної, вони намагаються вирішити дану проблему вже найближчим часом.  

  

Розповівши студентам про особливості цьогорічної літньої сесії, Олександр Файчук привітав їх із прийдешнім святом Великодня і побажав кожному мирного неба над головою, міцного здоров’я, щастя, відмінних успіхів у навчанні і віри у перемогу України!

І.А.Міщенко к.е.н., доцент

кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook