Участь у Дні відкритих дверей НУБІП України спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

20 квітня 2022 року

 

1Вибір професії для кожної молодої людини - це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці. Без перебільшення можна сказати, що для молоді це завжди проблема номер один. Відмітимо, що в умовах сьогодення надзвичайно важливою є робота висококваліфікованих конкурентоспроможних фахівців в банківських установах, в органах соціального страхування, в страхових, аудиторських, консалтингових компаніях та в аграрних підприємствах. З метою орієнтації здобувачів освіти на свідомий вибір професії та спеціальності, яка в подальшому забезпечать працевлаштування, достойну оплату праці та гідний рівень життя 20 квітня 2022 року відбувся День відкритих дверей НУБІП УКРАЇНИ спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

2

Під час заходу із вітальним словом виступив декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор ДІБРОВА Анатолій, який розповів про умови та особливості навчання на факультеті, освітні можливості та додаткові переваги, про умови проживання в гуртожитку, умови стажування за кордоном та отримання подвійного диплому. Декан економічного факультету зазначив, що на факультеті існує рада роботодавців, яка пропонує працевлаштування здобувачам освіти вже під час навчання та підкреслив, що всі випускники економічного факультету працевлаштовуються за фахом. Під час зустрічі декан економічного факультету повідомив, що 5 травня о 13.00 годв університеті відбудеться День відкритих дверей. На заході передбачена презентація затверджених правил прийому до закладів вищої освіти в умовах надзвичайних викликів для України.

910

На зустріч був запрошений відповідальний секретар приймальної комісії Сергій КОВАЛЕВСЬКИЙ, який розповів про умови вступу у 2022 році, зокрема введення національного мультипредметного тесту (НМТ), умови його складання, подання мотиваційного листа та особливості вступу на спеціальності, що передбачають участь абітурієнтів у творчому конкурсі.

43567

Про актуальність спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та переваги навчання на цій спеціальності розповіла завідувачка кафедри, доктор економічних наук, професор, відмінник освіти України ХУДОЛІЙ Любов.

121314

Доцент кафедри банківської справи та страхування КОСТЮК Вікторія розповіла присутнім про діяльність наукового гуртка, екскурсії та різноманітні заходи задля формування висококваліфікованих конкурентоспроможних фахівцівфінансового спрямування.

Завершила зустріч завідувачка кафедри словами Тараса Шевченка:

Не журися, Україно,
Панно синьоока!
Твоя воля як той сокіл,
Літає високо.
Її турки не спалили,
Ляхи і татари…
Бог поможе – розійдуться
І московські хмари!

Щиро дякуємо організаторам Дня відкритих дверей НУБІП Україниспеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»за цікаву та інформативну зустріч.

11


Уляна Дудка,
викладачка спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook