Весняна сесія вебінарів просвітницького проєкту кафедри ТІДП «Школа знавців права» завершена. Попереду онлайн-опитування та нові задуми!

18 квітня 2022 року

 

Цього тижня кафедра теорії та історії держави і права завершила весняну сесію онлайн-вебінарів, проведених у рамках просвітницького проєкту «Школа знавців права». Протягом п’яти тижнів, які, на жаль, в умовах воєнного стану розтягнулися на пару місяців, учасники та учасниці, які виявили бажання доєднатися до його роботи, кожної суботи, починаючи з 05 лютого 2022 року приєднувалися за покликаннями до онлайн-зустрічей, щоб прослухати особливості правового регулювання суспільних відносин за участю неповнолітніх осіб.

 

Кожний вебінар – це окрема тема, нові спікери, нові знання та нові враження. Нагадаємо теми наших зустрічей: вебінар 1 «Неповнолітня особа як суб'єкт права», спікерка – Віра Качур (https://nubip.edu.ua/node/104919), вебінар 2 «Участь неповнолітніх осіб у сімейних правовідносинах», спікерка – Світлана Авраменко https://nubip.edu.ua/node/105300), вебінар 3 «Неповнолітні особи та право на працю», спікер Сергій Козні (https://nubip.edu.ua/node/105760), вебінар 4 на тему: «Неповнолітні особи в освітніх процесах», спікерка Олена Чомахашвілі (https://nubip.edu.ua/node/107341), вебінар 5 «Кримінальна відповідальність неповнолітніх», спікерка Світлана Ковальова (https://nubip.edu.ua/node/107748).

 

Усі учасники «Школи знавців права» 18 квітня 2022 р. отримали електронні сертифікати про участь. 

 

Крім того, усім учасникам та учасницям було запропоновано пройти онлайн-опитування за покликанням https://forms.gle/T4Z2eSxEJ6C39vgk7. Така форма зворотного зв’язку допоможе організаторам не лише отримати оцінку проведеної кафедрою роботи, а й ідеї для тематичних зустрічей, що планується провести під час наступної сесії. Принагідно зазначимо, що таку форму можуть заповнити і ті читачі та читачки, які брали участі в проєкті, але мають таке бажання.

 

 

Тож вітаємо усіх учасників та учасниць з успішним завершенням весняної сесії вебінарів просвітницького проєкту кафедри «Школа знавців права» 2022 року, а також чекаємо усіх бажаючих на наступних зустрічах!

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook