На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся день відкритих дверей

17 квітня 2022 року
     16 квітня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся День відкритих дверей для випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій), випускників технікумів і коледжів та студентів бакалаврату інших закладів вищої освіти всієї України з використанням платформи Zoom.

 

     Бажаючих почути інформацію про наш університет і факультет було дуже багато, тому довелось проводити даний захід у два етапи. Тож кожен із 164 майбутніх абітурієнтів зміг познайомити з факультетом тваринництва та водних біоресурсів, поспілкуватися з представниками адміністрації та отримати відповіді на питання, які їх цікавили.
     З вітальним словом і короткою інформаціє про факультет до усіх присутніх звернувся декан Руслан Кононенко. У своєму виступі він розповів про структуру Університету, його історію, про кадровий потенціал факультету та представив усі кафедри і надав інформацію чим кожна з них опікується і займається. Декан розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання у нашому ЗВО та наголосив, що факультет є одним з кращих на території нашої країни, і студенти, які тут навчаються, теж найкращі.
 
     Руслан Володимирович наголосив, що факультет має потужну матеріально-технічну базу і кожен його випускник може стати видатною особистістю і досягнути успіху у житті. Він окреслив перспективи працевлаштування випускників спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура».
     Потому майбутні абітурієнти мали змогу поспілкуватись з головою студентської організації факультету Софією Вернидуб, яка очима студентки розповіла про навчальний процес, культурне і спортивне життя студентів нашого факультету.
     Адміністрацією факультету були надані змістовні відповіді на питання щодо умов вступу, розмірів і правил отримання академічних і соціальних стипендій, умов проживання у гуртожитках тощо.
     На завершення усіх абітурієнтів запросили на день відкритих дверей нашого Університету, побажали вдалого складення національного мультипредметного тесту та висловили надію зустрітися з ними 1 вересня вже у якості студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України!
 
Сергій Грищенко,
заступник декана факультету
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook