НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВІДБУЛАСЯ ВЕСНЯНА ТОЛОКА

8 квітня 2022 року
ФВМ НУБіП України

Нарешті весняне тепло пробуджує все живе від довгого зимового сну, отже, настав час прибрати землю, аби весняна зелень привітно усміхнулася всім.

8 квітня, в прекрасний сонячний весняний день, співробітники факультету ветеринарної медицини на чолі з деканом Миколою Цвіліховським і заступником декана Сергієм Деркачем взяли учать у весняній толоці, яка в цей час проходила на території всього Університету.

  

Завдяки плідній роботі на території 12 навчального корпусу було облагороджено клумби, упорядковано газони від гілок і листя та прибрано сміття після зими.

  

Після прибирання в усіх був чудовий настрій від результатів проведеної роботи та було любо глянути на територію. Адже чистий двір, чиста вулиця, чисте місто - чиста Україна!

 

Через запровадження військового стану в Україні, нажаль, не всі співробітники змогли долучитися до благоустрою території, але хочеться подякувати всім тим хто знайшов час і взяв участь у цьому заході.

 

Факультет ветеринарної медицини вірить у перемогу і з нетерпінням чекає на закінчення війни, повернення до нормального мирного життя та зустріне всіх чистою, охайною територією, з оформленими клумбами та барвистими квітами.

Всім мирного неба над головою!
Слава Україні!

Деканат факультету
ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook