Університет надав допомогу медикам територіальної оборони

9 березня 2022, 13:08
м. Київ

     За дорученням ректора академіка Національної академії педагогічних наук  України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, безвозмездно передано обладнання для медиків територіальної оборони міста Києва.

 

     Передано спеціальні медичні ноші для евакуації поранених бійців наших Збройних Сил та інших військових формувань, жгути, засоди первинної медичної допомоги і медичні сумки, первинні засоби при травмуваннях (маленькі та великі).

        Колектив університету робить все для зміцнення обороноздатності наших Збройних Сил, підрозділів Національної гвардії та підрозділів територіальної оборони міста Києва.

          У відокремлених підрозділах університету інститутах та фахових коледжах всіх регіонів України, також проводиться робота по підтримці Збройних Сил України та органів територіальної оборони, починаючи з надання гуманітарної допомоги, закупки спеціального обладнання, бронежилетів, касок, одягу. Колективи цих підрозділів готують їжу для захисників та осіб що евакуйовані з місць де ведуться бойові дії. Родина НУБіП України об`єдналась за для забезпечення перемоги, відстоювання територіальної цілосності нашої неньки України.

Слава Україні! Героям слава

 

Пресслужба

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook