ХІ Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
ХІ Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК почала роботу ХІ Міжнародна науково-практична конференція
https://nubip.edu.ua/node/109225
БЕЗПЕЧНІСТЬ, ЯКІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА АКТУАЛЬНІ ВИМОГИ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ в полі зору секційного засідання «Стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва»
https://nubip.edu.ua/node/109246
МАГІСТРИ-ДОСЛІДНИКИ ОСВІТНЬО-НАУКОВОЇ ПРОГРАМИ «НУТРІЦІОЛОГІЯ» ПРЕДСТАВИЛИ СВОЇ НАУКОВІ РЕЗУЛЬТАТИ НА ПОСТЕРНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
https://nubip.edu.ua/node/109269
Секційне наукове обговорення результатів ХІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
https://nubip.edu.ua/node/109267
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК підсумовує результати роботи ХІ міжнародної науково-практичної конференції
https://nubip.edu.ua/node/109344