Як зменшити втрати теплоти у будівлях

19 лютого 2022, 13:48

 Про це 17 лютого дізнались студенти групи ЕЕЕ-18001б, прослухавши лекцію з дисципліни «Енергоощадність та альтернативні джерела енергії», яку прочитала доцент кафедри теплоенергетики Олена Шеліманова. На цій відкритій лекції були також присутні заст. директора ННІ енергетики і автоматики Семен Волошин, викладачі кафедри теплоенергетики на чолі із завідувачем кафедри Євгенієм Антиповим, а також доцент кафедри електропостачання Світлана Макаревич.

 
Тема лекції – «Енергощадність в будівлях» – зацікавила студентів, тому що  є дуже актуальною, адже питаннями раціонального використання теплової енергії зараз опікуються не лише фахівці з теплоенергетики, а й пересічні мешканці, які хочуть мати тепловий комфорт у своїх оселях за розумну плату. 
 
 
Лекція прочитана на високому професійному рівні. Присутні на ній студенти (біля 80% групи) були достатньо активні, самі ставили запитання та відповідали на запитання викладача.
Засвоєні теоретичні положення студенти закріплять вже найближчим часом на лабораторно-практичних заняттях і, сподіваємось, будуть свідомими споживачами теплової енергії,
 
Доцент кафедри теплоенергетики
 Надія Сподинюк
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook