Стартуємо: спільне зібрання старост та наставників академічних груп факультету ІТ

4 лютого 2022 року

3 лютого 2022 року відбувся розширений старостат з наставниками академічних груп. Зустріч розпочала декан факультету Олена Глазунова з оголошення порядку денного та запрошення до конструктивної бесіди та обговорення питань всіх присутніх.

Порядок денний:

  1. Зміни графіку освітного процесу на 2 семестр
  2. Обговорення результатів успішності за 1 семестр
  3. Організація навчання в дистанційному режимі
  4. Опитування студентів
  5. Формування вибіркової складової на наступний навчальний рік
  6. Стан вакцинації серед студентів

По кожній групі докладно було обговорено результати успішності за перший семестр, заслухали студентів, які ще мають заборгованості, відповіли на всі питання, що цікавили старост, акцентували увагу на кількості відрахованих студентів за результатами складання екзаменів в першому семестрі.

Окрема бесіда відбулася з старостами слухачів магістратури в розрізі методів вдосконалення освітнього процесу. Обговорювався блочний навчальний план.

Протягом двох годин продовжувалася робота за відповідними питаннями, обговорили процедуру анкетування щодо задоволеності студентів рівнем викладання дисциплін в першому семестрі.

До уваги старост був поданий графік ліквідації академічної заборгованості та таблиця розкладу на 2 семестр з посиланнями на зустрічі в розрізі обов’язкових та вибіркових компонент. Обговорили питання щодо вакцинації студентів та ліквідації заборгованості щодо оплати за проживання в гуртожитку та навчання.

Новий семестр стартує – а отже статрує і наша навчальна, виховна, культмасова робота.

 

Наталія Клименко, заступник декана факультету ІТ
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook