НА ГОСТИНУ ДО МАЙБУТНІХ СТУДЕНТІВ

28 січня 2022 року
 
       Один з головних життєвих виборів – це вибір професії в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії за покликанням серця і душі значною мірою залежить задоволення людини своєю долею, її щастя.
     З метою ознайомлення випускників шкіл зі спеціальностями, за яким можна отримати престижну і затребувану професію, продовжити навчання в базовому закладі, а саме - Національному університеті біоресурсів і природокористування України, матеріально-технічною базою Боярського фахового коледжу 28 січня 2022 року відповідальна секретар приймальної комісії Ілона ПАШЕНЦЕВА та викладач іноземної мови Олена КАЛІНІЧЕНКО відвідали заклади середньої освіти Васильківського району (Гребінківську гімназію, Саливонківську ЗОШ І-ІІІ ступенів).
     Ілона Пашенцева розповіла випускникам про Правила прийому до Коледжу, вступні іспити, студентське містечко та запросила їх на День відкритих дверей, який відбудеться 23 лютого об 11 год. в онлайн-режимі на офіційній сторінці Facebook. Особливу увагу випускників зосередила на підготовчих курсах, які проходитимуть дистанційно та реєстрація на які вже розпочата. Мета курсів – якісна підготовка до вступних іспитів, психологічна адаптація до навчання.
    Висловлюємо щиру вдячність директорам закладів освіти, а саме: Юлії ФОКІНІЙ та Тетяні СОЛДАТЕНКО за гостинний прийом, гідне виховання підростаючого покоління та подальшу співпрацю з нашим навчальним закладом.
       Боярський фаховий коледж – це крок у майбутнє, а якщо Ви мрієте зробити крок у нове і цікаве життя, зануритися у захоплюючу хвилю нових знайомств, вражень, відкриттів – розпочніть писати нову цікаву сторінку власного життя разом з нами!
ВСП "Боярський фаховий коледж НУБіП України" чекає саме на Вас!

 

Ілона ПАШЕНЦЕВА, відповідальна секретар приймальної комісії

 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook