Рух тільки вперед: співбесіди із співробітниками кафедр факультету захисту рослин, біотехнології та екології

27 січня 2022 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

У період з 25 по 27 січня 2022 року адміністрація факультету провела співбесіди з завідувачами та науково-педагогічними працівниками кафедр факультету.

Завідувачі кафедр прозвітували за проведену роботу у 2021 році та презентували чіткі плани щодо проведення освітньої, наукової, виробничої та профорієнтаційної діяльності у 2022 році у рамках виконання програми розвитку факультету та «Голосіївської ініціативи 2025».

Адміністрація факультету озвучила свої побажання та актуальні завдання, що потребують вирішення. Системний підхід до роботи кожного співробітника, принцип рівнонапруженості, визначення власної унікальності створить потужний синергетичний ефект, який покращить роботу факультету в цілому.

Деканом факультету Коломієць Ю.В. були поставлені наступні завдання, вирішення, яких є нагальними у 2022 році, а саме: проведення якісної підготовки до акредитації освітньо-наукових програм підготовки докторів філософії, покращення матеріально-технічної бази, атестація електронних навчальних курсів, участь у проєктах МОН та НФДУ, активізація наукової роботи студентів, посилення профорієнтаційної роботи. 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook