Визначилися переможці турніру з шашок до Дня Соборності України

27 січня 2022 року
     В університеті відбувся турнір із шашок до Дня Соборності України серед курсантів кафедри військової підготовки НУБіП України.

     22-25 січня майбутні офіцери довели свою вправність не лише у військовій справі, а й в інтелектуальній.

     За сприяння відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР і СР на кафедрі військової підготовки відбувся турнір із шашок до Дня Соборності України серед курсантів Білоцерківського НАУ та Уманського національного університету садівництва у період проведення військових зборів в НУБіП України.

     Участь у турнірі взяли курсанти дванадцяти навчальних взводів – 36 майстрів із гри у шашки.

     Учасників вітали завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов, заступник завідувача кафедри Олександр Максименко, директор ННЦ ВР і СР Геннадій Ржевський та начальник відділу виховної роботи та студентських справ Сергій Михнюк.

     Геннадій Миколайович зазначив, що мистецтво і тактика прийняття рішень на полі боя в сучасних умовах залежить від розвитку мислення і високих інтелектуальних здібностей та швидкості прийняття вірного рішення, а ці якості і компетентності можливо розвивати за допомогою гри в шахи та шашки. Ці види змагань формують важливі й необхідні інтелектуальні здібності, виробляють гнучкість розуму. Завдяки ним активізується й удосконалюється вся інтелектуально-вольова сфера. Тому гра в шашки і шахи є тренажером – Успіху!

     Головним суддею турніру був провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Микола Литвин, секретарем змагань – провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Катерина Шамро.

     До вершини перемоги кожним із учасників команд турніру було зіграно вісімнадцять залікових партій, що дозволило визначити переможців та призерів змагання:
І місце – 107 навчальний взвод: Комісаренко Д.С., Івчен6ко І.О., Герасименко С.О.

ІІ місце – 111 навчальний взвод: Литовченко Є.В., Бориславський М.Р., Павлюк С.А.

ІІІ місце – 102 та 113 навчальні взводи: Качуровський О.В., Шаговка О.С., Семерей Ю.М., Прихітько М.В., Араньош О.В., Сидоренко Д.Б.

     За дорученням ректорату нагородження провів директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський.

     Особистий пам’ятний приз переможцям було вручено заступником завідувача кафедри військової підготовки Олександром Максименком, а також подяками за участь у турнірі були нагороджені усі курсанти-учасники змагань.
 

СМІЛИВІ ДУМКИ ГРАЮТЬ РОЛЬ ПЕРЕДОВИХ ШАШОК: ВОНИ ГИНУТЬ, АЛЕ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ ПЕРЕМОГУ.


Сергій Михнюк,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ ННЦ ВР і СР

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook