Ректорат: дбаємо за здоров’я і безпеку колективу та готуємося до весняного навчального семестру

24 січня 2022, 10:20

     24 січня 2022 року відбулося традиційне засідання ректорату, присвячене поточній діяльності університету та плануванню роботи на тиждень. Як зазначив проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, в Україні та, зокрема столиці, загострюється ситуація з пандемією. Кількість захворівших на СOVID-19 щодня зростає, не виключенням є колектив університету. Тому ще раз зверталася увага на безумовне дотримання санітарно-гігієнічних вимог, дезінфекцію рук, провітрювання і суворе обмеження кількості соціальних контактів. Поряд з пандемією набирають обороти питання цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, протипожежної безпеки. Розроблений детальний план заходів на випадок надзвичайних ситуацій, збереження і підтримки життєдіяльності, а до нього – відповідні інструкції. Кожен співробітник, студент має знати порядок дій у разі виникнення небезпеки. Разом з тим вивчається питання забезпечення необхідними ресурсами.

     Відсьогодні розпочалася акредитація освітньо-наукової програми «Право», де підготовка до старту ІІ навчального семестру. Бухгалтерська служба разом з планово-фінансовим відділом нараховують заробітну плату за січень: співробітники отримають ставки з надбавками, встановленими на рівні минулого року, науково-педагогічні працівники – оклад + 20%, а починаючи з лютого з урахуванням особистого коефіцієнту рейтинга. Особливої уваги на найближчий період потребує ощадливе використання енергоресурсів і води.

  

    Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський повідомив про надходження заяв від учасників олімпіади для вступу в університет. На сьогодні їх маємо 451, а отже завдання ректорату – мати кількість учасників олімпіади не менше кількості місць державного замовлення, а оптимально не менше ліцензованого обсягу – ще не виконано. Тож ця робота продовжується.

  

    Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк зупинився на участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. В навчально-дослідних господарствах триває підготовка техніки до весняних польових робіт, а також списання застарілого майна.

  

Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонти та облаштування підлог в гуртожитку №2 та навчальних корпусах №6 та 2. Продовжується будівництво спортивного комплексу.

  

    Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на початку навчального семестру, формуванні розкладу занять. У Бобровицькому та Заліщицькому фахових коледжах відбувається представлення програм претендентів на посаду директорів.

    Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook