Всеукраїнський конкурс наукових студентських робіт на здобуття відзнаки імені Героя Небесної Сотні Сергія Кемського

14 грудня 2021 року

 


Оголошено IV Всеукраїнський конкурс наукових студентських робіт на здобуття відзнаки імені Героя Небесної Сотні Сергія Кемського!
Відзнаку імені Сергія Кемського створено за ініціативи Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - Музею Революції Гідності та громадської організації «Родина Героїв Небесної Сотні» в межах реалізації загального проекту «Відзнаки Героїв».
Конкурс має на меті активізувати науковий інтерес студентської молоді до подій Революції Гідності, її впливу на різні сфери політичного, суспільного та культурного життя, сприяти критичному переосмисленню новітньої історії України та популяризувати уроки, досвід та цінності Майдану серед молоді.
Основна платформа Конкурсу - соціальна мережа Facebook на сторінці:
https://www.facebook.com/Vidznaka.Kemsky.Serhiy/
Терміни проведення Конкурсу:
- подача заявок із анотаціями – до 28 лютого 2022 року. Заявники, які пройшли відбір, запрошуються для участі у другому етапі до 15 березня 2022 року;
- учасники, які пройшли перший етап, надсилають конкурсну роботу на електронну адресу [email protected]  до 31 травня 2022 року включно;
01-30 червня 2022 року – журі оцінює роботи та визначає переможців. Результати Конкурсу будуть оголошені у період з 01 по 17 липня 2022 року.
Детальну інформацію щодо участі у конкурсі можна отримати за посиланням: http://linktr.ee/Vidznaka_ Serhiy_Kemsky/. Контактний телефон оргкомітету: (097)985-15-31.
Запрошуємо до участі всіх бажаючих!!!

Детальна інформація про проведення конкурсу - за посиланням https://linktr.ee/vidznaka_serhiy_kemsky

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook