| Запрошуємо до публікації в науковому журналі Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та автоматизація виробничих процесів
На підставі Наказу Міністерства освіти і науки України № 1188 від 24.09.2020 (додаток 5) науковий журнал внесений до переліку наукових фахових видань України (категорії «Б») у галузі технічних наук (131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 208 «Агроінженерія»).
У виданні публікуються рецензовані оригінальні наукові статті та огляди результатів експериментальних досліджень за напрямами агроінженерії, електроенергетики, електротехніки та електромеханіки, машинобудування, комп’ютерного моделювання та іншими напрямами інженерії виробничих процесів.
Тематика видання: • агроінженерія (агротехсервіс, машиновикористання в рослинництві, машиновикористання в тваринництві); • галузеве машинобудування (машинобудування, матеріалознавство, проектування технічних систем); • енергозбереження та безпека життєдіяльності; • теоретичні питання інженерії; • інженерні технології харчових виробництв.
Редакція здійснює присвоєння DOI для статей.
Статті приймаюсься українською або англійською мовою.
Для опублікування статті в науковому журналі «Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та автоматизація виробничих процесів» № 4 за 2021 рік необхідно до 28 січня 2022 року заповнити довідку про автора за посиланням та надіслати на електронну пошту [email protected] такі матеріали: - статтю, оформлену згідно вимог; - квитанцію про сплату публікаційного внеску (реквізити надаються автору після успішного рецензування статті). Приклад назви файлів: Іванов_стаття; Іванов_квитанція.
Всі матеріали, подані до редакції, підлягають науковому рецензуванню (внутрішнє анонімне). Статті, що не відповідають вимогам, повертають автору(-ам) із рекомендаціями на доопрацювання. Редакція залишає за собою право змінювати назву статті, скорочувати її обсяг, вносити редакційні правки (технічне, літературне та наукове редагування).
Детальна інформація про публікацію міститься на сайті та в інформаційному листі. Завантажити інформаційний лист | |