Розширене засідання ректорату

28 грудня 2021, 9:00
Корпус № 3, ауд. 309

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про затвердження Правил прийому на навчання до університету в 2022 році. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович.
  2. Про випуск магістрів у грудні 2021 року. Доповідає начальник навчального відділу Рудик Ярослав Михайлович.
  3. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді НУБіП України результатів рейтингу науково-педагогічних працівників НУБіП України за 2021 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович.
  4. Про внесення змін до Положення про оплату праці працівників НУБіП України та доповнень до Положення про преміювання працівників НУБіП України. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  5. Про виплату заробітної плати у січні 2022 р. та ліміт стипендіатів на другий семестр 2021-2022 н.р. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  6. Про оплату за навчання. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  7. Результати позиціювання університету в міжнародному рейтингу EECAQS World University Ranking. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  8. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  9. Різне.


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook