Магістри освітніх програм «Управління персоналом» та «Управління навчальним закладом» успішно захистили кваліфікаційні роботи

21 грудня 2021 року
     17 грудня 2021 р. на гуманітарно-педагогічному факультеті проведено захист магістерських кваліфікаційних робіт випускників освітніх програм «Управління персоналом» та «Управління навчальним закладом» зі спеціальності 073 «Менеджмент».

     За наказом ректора для організації та проведення захисту магістерських кваліфікаційних робіт, було створено державну екзаменаційну комісію, до складу якої ввійшли доктор педагогічних наук, професор Руслан Сопівник (голова), доктор економічних наук, професор Марина Деліні, доктор економічних наук, доцент Михайло Свердан, кандидат педагогічних наук, професор Сергій Кубіцький та кандидат педагогічних наук, професор Микола Михайліченко. Технічним секретарем було призначено старшого лаборанта кафедри управління та освітніх технологій Людмилу Бокій.

     У зв’язку з карантинними умовами захист магістерських кваліфікаційних робіт відбувався у змішаному очно-дистанційному форматі під час засідання комісії із дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Процедура захисту пройшла з дотриманням вимог «Положення про підготовку і захист магістерської роботи у НУБіП України», а також «Положення про екзаменаційні комісії у НУБіП України».

     До захисту були допущені всі студенти освітньої програми «Управління персоналом» за спеціальності 073 «Менеджмент» ОС «Магістр», оскільки всі роботи отримали позитивні відгуки дипломних керівників, рецензії досвідчених рецензентів та вчасно пройшли перевірку на плагіат.

     У процесі захисту магістерських кваліфікаційних робіт здобувачі вищої освіти презентували результати своїх досліджень, проведених за темою роботи на обраних ними таких експериментальних базах як ДП «Пирятинське лісове господарство», ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ», ТОВ «ПРЕСТИЖ», ТОВ «Експансія», Мовна школа «Astra school», ТОВ «ПАЛС ІНТЕРНЕШНЛ».

     Варто відзначити, що результати наукових досліджень здобувачів були широко представлені на Міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях.

     Під час захисту магістерських кваліфікаційних робіт членами державної екзаменаційної комісії було поставлено досить багато різних запитань, на які всі майбутні випускники відповідали швидко, чітко, лаконічно та аргументовано. Присутні на захисті керівники у своїх виступах позитивно характеризували як самих здобувачів вищої освіти, так і виконані ними роботи.

     Екзаменаційна державна комісія всі роботи оцінила позитивно та всім випускникам присвоїла кваліфікацію керівника підприємства, установи та організації (у сфері освіти та виробничого навчання), а також менеджера (управителя) з персоналу.

Вітаємо наших випускників та бажаємо їм здоров’я, щастя та успіхів не лише на професійному, а й всьому життєвому шляху!

Людмила Білан,
доцент кафедри управління та освітніх технологій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook