Гостьова лекція як частина плану науково-дослідницької діяльності здобувачів освіти

9 грудня 2021 року

Прагнення до ознайомлення з інноваціями та досягненнями в сільськогосподарській науці й агробізнесі, завжди притаманна студентам спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Сучасному  фахівцю землевпоряднику потрібно постійно бути у вирі наукового прогресу та здобутків бізнесу, шляхом навчання та отримання додаткової інформації з інших джерел, зокрема від проведення гостьових стрім-лекцій. Впровадження таких лекцій широко практикуються викладачами  циклової комісії землевпорядних дисциплін.

Вагома частка гостьових лекцій присвячена галузі сільськогосподарського виробництва  – рослинництва.  

9.12.2021 відбулася така лекція  на тему «Розроблення технології вирощування соняшнику та ріпаку для вирощування в умовах західного Полісся». Науковий лектор – кандидат сільськогосподарських наук Курач Оксана  Володимирівна, яка представила сучасну, цікаву та фахову стрім-лекцію на вищезгадану тему. Цікавим був перегляд відеоматеріалів із вказаної тематики з фаховими коментарями, лектора. Не може не тішити й активна позиція студентів, які задавали чималу кількість компетентних питань, отримуючи ґрунтовні відповіді.

Наукова лекція відбулась у читальному залі бібліотечно-інформаційного центру ВСП «РФК НУБіП України». Захід був проведений спільно з відділом інформації та документів виробничої тематики Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки Гірак Раїсою Олександрівною.

Неля Русіна, Ольга Петрова, Галина Бусленко  – викладачі землевпорядних дисциплін.

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook