Майстер-клас «Використання IBL (inquiry based learning) в освітньому процесі»

7 грудня 2021 року

Співпраця між університетами є важливою складової розвитку освіти та модернізації процесу навчання. З метою реалізації такої співпраці, 7 грудня на базі факультету інформаційних технологій було проведено майстер-клас «Використання IBL (inquiry based learning) в освітньому процесі».

Майстер-клас проходив в рамках міжнародного проєкту «Партнерство для навчання та викладання математики в університеті (Platinum) програми ЄС Еразмус + КА203 – стратегічне партнерство для вищої освіти», учасниками якого є Університет Агдера (Норвегія), Амстердамський університет (Нідерланди), Університет Масарика та Технічний Університет в Брно (Чеська республіка), Ганноверський університет імені Готфріда Вільгельма Лейбніца (Федеративна Республіка Німеччина), Університет Лафборо (Велика Британія), Мадридський університет Комплутенсе (Іспанія), Київський університет імені Бориса Грінченка (Україна).

Під час майстер-класу Наталія Вікторівна Морзе представила слухачам інноваційні педагогічні технології та особливості організації освітнього процесу з використанням дослідницько-пізнавального підходу.

Марія Анатоліївна Бойко познайомила слухачів із IBL-середовищем, що дозволяє реалізувати представлений підхід в освітньому процесі та приклади використання сервісів GoLab та Graasp для активізації діяльності студентів під час освітнього процесу.

До майстер-класу долучились викладачі кафедри інформаційних систем та технологій, економічної кібернетики, комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки, журналістики та мовної комунікації, вищої та прикладної математики та інших, які зацікавились представленим підходом до організації освітнього процесу.

 

Валентина Корольчук, заступник декана факультету
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook