Агрокебети запрошують на відкриту гостьову лекцію з питань фінансування агробізнесу

7 грудня 2021, 10:10

07 грудня 2021 р. о 10:10 запрошуємо на відкриту гостьову лекцію за участю золотого партнера проєкту «Агрокебети» - компанії Bayer!
Тема лекції: «Можливості фінансування агробізнесу: 1% вексель Bayer»
Спікерка: Ольга Бігун, керівник відділу розвитку бізнесу, СЕЕ кластер ТОВ «Байєр»

Питання фінансування – одне з ключових для аграріїв всього світу та України зокрема. Специфіка аграрного бізнесу, часті зміни валютного курсу та відкриття ринку землі – ці фактори вимагають від агробізнесу спрямовувати всі можливі ресурси на купівлю активів. Для досягнення ефективного результату потрібні обігові кошти – на придбання насіння, засобів захисту рослин тощо.

Одним із завдань універсального мультизадачного менеджера агробізнесу, який вчиться на програмі «Агрокебети» - знати та вміти використовувати інструменти залучення фінансування.
Прикладом такого інструменту є спільний продукт компанії Bayer в Україні та банку «Райффайзен Банк Аваль» - Програма «1% вексель Bayer». Дана програма діє вже протягом п’яти років, що свідчить про її дієвість.

Під час лекції Ольга Бігун розповість про особливості фінансування аграрної діяльності, існуючі варіанти фінансування та векселювання зокрема, а також – про пропозиції, які наразі існують на ринку та вже показали свою ефективність.

«Звичайно, якщо інструмент гарний і працює, він може бути скопійований конкурентами. Але не можна скопіювати той рівень підтримки і довіри, який ми надаємо нашим клієнтам разом з «Райффайзен Банком Аваль». Господарства, які раніше ніколи не користувалися векселем – зараз самі успішно використовують цей інструмент в розрахунках і радять іншим».

Реєстрація на відкриту лекцію – за посиланням: zoom

 

Анатолій Остапчук,
декан факультету 
аграрного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook