Лабораторії факультету захисту рослин, біотехнологій та екології вдало пройшли атестацію

3 грудня 2021 року

      01 грудня 2021 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та  екології відбулася атестація лабораторій.

     Атестація була проведена комісією у складі: Ярослава Рудика, начальника навчального відділу; Олега Бачинського, заступника начальника навчального відділу з практичного навчання студентів; Лариси Кліх, начальника навчально-методичного відділу; Дмитра Касаткіна, доцента кафедри комп’ютерних систем і мереж; Тетяни Зубок, доцента кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві; Андрія Пасічника, провідного фахівця відділу пожежної безпеки; Ярослава Ковбаси, головний метролог науково-організаційного відділу науково-дослідної частини.

     Атестаційна комісія провела роботу з атестування лабораторій факультету, яких на факультеті: 10 навчальних, 3 навчально-наукових лабораторії, 1 науково-дослідна, 6 навчально-науково-виробничих  лабораторій.

За підтримки  ректорату у 2021-2022 н.р. на факультеті було модернізовано та осучаснено дві лабораторії, а саме ННЛ «Біотехнології та клітинної інженерії» та ННВЛ «Екологічного контролю довкілля» 

Комісія з атестації лабораторій відмітила, що за останні роки на факультеті реорганізовано та створено нові, сучасні, прогресивні лабораторій з високим рівнем функціонування, наявність матеріально-технічного, методичного та програмного забезпечення для ефективного навчання студентів та здійснення науково-інноваційної діяльності.                                             

Завідувачі кафедр та завідувачі лабораторій презентували основні напрями освітньої та наукової діяльності лабораторій, методичне забезпечення, наявну матеріально-технічну базу, нормативні документи, що забезпечують безпечний навчальний процес.

 

Петро Дрозд, заступник декана

з навчальної роботи і господарської діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook