Відбулась відкрита лекція на тему “Оцінка планування проєктів” для студентів першого курсу ОП “Інформаційні системи і технології”

30 листопада 2021 року

29 листопада 2021 року к.е.н., доцент кафедри інформаційних систем і технологій Надія Іванченко провела відкриту лекцію на тему “Оцінка планування проєктів” для студентів першого курсу ОП “Інформаційні системи і технології” з дисципліни “Інформаційні технології”.

На лекції обговорювалось питання як відстежувати перебіг роботи команди, як простіше оцінювати свої ресурси, які моделі описують стадії життєвого циклу і те що відбувається на кожній з них, як за допомогою Аgile-звітів показати як рухається робота у команді, як оцінити проєкт за методикою Аgile, яке сучасне програмне забезпечення використовується менеджерами проектів.

На лекції були присутні декан факультету Олена Глазунова, доцент кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Садко, заступник декана Наталія Клименко.

Під час проведення відкритої лекції викладач використовувала засоби унаочнення, зорієнтували студентів до роботи з наявним навчально-методичним забезпеченням дисципліни: навчальними посібниками, підручниками, методичними матеріалами до вивчення курсу, тощо, з метою їх використання для самостійної роботи з вивчення дисципліни. В кінці лекції студенти були залучені до розв’язання практичного кейсу.

 

 Таїсія Саяпіна, секретар кафедри інформаційних систем і технологій

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook