Ректорат: з дотриманням карантинних вимог розпочалося очне навчання студентів 1-2 курсу

29 листопада 2021 року
    29 листопада 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відсьогодні студенти 1-2 курсу прибули на очне навчання. Протягом дня триває моніторинг відвідуваності з боку дирекцій та деканатів, а також навчального відділу. Для студентів старший курсів навчання триває в дистанційному форматі.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про стан захворюваності на ГРВІ та дотримання санітарно-епідеміологічних вимог. Йде підготовка до проведення всеукраїнського форуму, присвяченому проекту Нова українська школа, який відбудеться на базі нашого університету.

  

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підготовку звіту про діяльність у 2021 році.
     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк зупинився на питанні входження наукових журналів університету до міжнародних науко метричних баз – посилюються редакційні колегії, створюються вебсторінки, проводиться інша необхідна організаційна робота. В навчально-дослідних господарствах завершується збір кукурудзи та оранка на зяб.

     Голова профспілки студентів і аспірантів Олексій Мельник повідомив про направлення звернення до Уряду щодо недопустимості зменшення кількості стипендіатів.
     Голова профспілки співробітників Ростислав Тарасенко закцентував на аналізі виконання колективного договору.

     Голова Студентської організації Марина Когут повідомила про вечір студента, який був приурочений Міжнародному дню студента, та плани відвідати з’їзд Української студентської ліги. Від імені студентства підготовлене і направлене звернення до керівництва столиці щодо заміни частини магістралі опалення по вулиці Блакитного, яка по кільканадцять разів на рів спричиняє аварію і відімкнення опалення в гуртожитках.

     Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко проінформував про міжнародні стажування в партнерстві з Варшавським університетом наук про життя та Латвійським університетом наук про життя та технологій. Також заявлені студенти на участь в програмах академічного обміну ERASMUS.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської роботи Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальному корпусі №5, пуск тепла в корпусах. На новому спортивному корпусі розпочали монтаж бокових панелей.
     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук поділився досвідом дистанційного навчання в університеті Вайнштефан-Тріздорф, Німеччина. Закцентував на 130-річчя Бобровицького фахового коледжу.

  

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – проводити активну роз’яснювальну роботу, оперативно реагувати при підозрі на наявність захворювання, суворо дотримуватися процедури виселення магістрів щодо належного стану кімнат. Василю Шинкаруку – здійснювати загальне керівництво з підготовки наради Міністерства освіти і науки України, активізувати набір слухачів на підготовче відділення, запланувати на наступний тиждень збори старост академічних груп, підбити підсумки явки студентів на очне навчання. Валерію Іщенку – забезпечити постійну наявність миючих та дезінфікуючих засобів у навчальних корпусах та гуртожитках, внести пропозиції із забезпечення мешканців гуртожитків питною водою, проводити моніторинг дотримання теплового режиму в корпусах та гуртожитках. Вадиму Кондратюку – тримати на контролі участь наукових проектів в конкурсах. Оксані Барановській – акумулювати інформацію до проекту звіту ректора про діяльність університету в 2021 році. Головному бухгалтеру Тетяні Кондрицькій – контролювати виділення коштів на комунальні послуги.

  

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook