Захист дисертації Лялик Анастасії Тарасівни на тему: «Біотехнологічні аспекти виготовлення сирів з підвищеним вмістом Омега-3 жирних кислот»
На засіданні спеціалізованої вченої ради К 26.004.22
відбудеться прилюдний захист дисертації Лялик Анастасії Тарасівни
на тему: «Біотехнологічні аспекти виготовлення сирів
з підвищеним вмістом Омега-3 жирних кислот»,
поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук
зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія».
Науковий керівник – доктор біологічних наук, професор Покотило Олег Степанович, завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Міністерства освіти і науки України
Офіційні опоненти:
доктор технічних наук, старший науковий співробітник Циганков Сергій Петрович, заступник директора з наукової роботи, завідувач відділу переробки поновлюваної сировини та альтернативних палив Державної установи «Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України»
доктор технічних наук, старший науковий співробітник Боднарчук Оксана Василівна, завідувач відділу аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України
З дисертацією можна ознайомитися у науковій бібліотеці Національного університету біоресурсів і природокористування України за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 13, навчальний корпус № 4, кімната 41а