Інформаційне спрямування майбутніх абітурієнтів щодо самовизначення із вступом до НУБіП України

25 листопада 2021 року

      В рамках циклу зустрічей з проведення профорієнтаційної діяльності для майбутніх абітурієнтів 2022 року, розпочатих Навчально-науковим інститутом неперервної освіти і туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України, к.е.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Москвічова О.С., провела профорієнтаційну бесіду щодо вибору майбутнього освітнього шляху із учнями 11 класу Економіко-правничої гімназії м. Вінниці. Майбутнім абітурієнтам були представлені спеціальності, за якими ведеться навчання в ННІ неперервної освіти і туризму, зокрема: 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 281 «Публічне управління та адміністрування».


     Майбутні студенти мали змогу отримати відповіді на актуальні питання, які пов’язані з особливостями підготовки, вступу та навчання в ННІ неперервної освіти і туризму, а також щодо можливості особистісного інтелектуального зростання в Університеті.
     Окрема увага була приділена освітнім програмам підготовки першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, особливістю яких є вивчення 2 іноземних мов, опанування надсучасних інформаційних та нано-технологій і звичайно фахових дисциплін. Мова йшла і про необмежені можливості закордонного стажування в країнах-лідерах міжнародного туристичного бізнесу.


      Навчання в НУБіП України та ННІ неперервної освіти і туризму зокрема, відбувається за високим професійними стандартам, чому сприяє і наявна матеріально-технічна база, навчально-виробничі лабораторії підготовки тощо.

Профорієнтація продовжується!


Стефанія Мосіюк,
к.е.н., доцент,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму,
відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook