Святкування Міжнародного дня студента

18 листопада 2021 року

 

117 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це – Міжнародний день студента. Традиції святкування Міжнародного дня студента – як серйозні, так і кумедні – дуже схожі і в Києві й Харкові, в Оксфорді й Тулузі, в Львові й Варшаві. Вони зводяться до того, аби відзначити цей день якомога веселіше, активніше й «щоб прийдешні покоління знали, як потрібно святкувати»!

Студенти — народ винахідливий та завзятий, а студентська пора — найвеселіша в житті. Тільки студент може вивчити за одну ніч те, що люди вивчали століттями, він може не знати розкладу, але точно знає, коли йому «до другої пари». Тільки студент може не спати тижнями та харчуватися одними пельменями. А для того, щоб перерахувати всі студентські прикмети та забобони, не вистачить і кількох сторінок.

Загалом усі студентські традиції й звички – це основа для написання цілого дослідження, адже тут не буває без курйозів. Але, погодьтеся, так жити набагато цікавіше, а кмітливість, винахідливість та уміння швидко орієнтуватися у ситуації – не найгірші якості для сучасної молодої людини.

354726

Доброю традицією стало відзначення цього свята і в Бережанському фаховому коледжі. У приміщенні коледжу відбувалися розважальні заходи для студентів, які з піднесеним настроєм та великим задоволенням приймали участь у конкурсах. Переможці були нагороджені призами.

Дорогі наші студенти, щиро вітаємо вас із Днем студента – справжнім святом молодості,
постійних відкриттів та креативної творчості!
Бажаємо вам примножувати свою енергію,
успіхи у навчанні, гармонійного духовного та фізичного розвитку.
І нехай у ваших серцях назавжди збережуться найяскравіші моменти студентського життя.
Уляна ДУДКА,
викладачка спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook