"Управлінські перегони" серед студентів коледжів

9 листопада 2021 року

1-9 листопада 2021 року студенти третього курсу Ірпінського фахового коледжу НУБіП України взяли участь у V Всеукраїнському турнірі "Управлінські перегони", який провели науково-педагогічні працівники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України.

До турніру долучилося більше 200 учасників з різних закладів фахової передвищої освіти України, в тому числі і студенти нашого коледжу Зінченко Анна, Губенко Катерина, Піддубна Дар’я, Доманчук Ольга, Гура Олена, Тертишна Іванна, Трунова Олена, Кузмич Віталіна. Підготовку учасників від коледжу здійснювали викладачі Лариса Гурська, Світлана Іванова та Андрій Сиротенко.

Конкурси різного роду часто використовуються для мотивації навчальної діяльності здобувачів освіти. Їхня мета – підвищити мотивацію і спонукати учасників мобілізуватися за рахунок азарту, викликаного змаганням.

За умовами організаторів V Всеукраїнського турніру "Управлінські перегони", учасники мали відповісти на тестові завдання, дати розгорнуті відповіді на окремі питання, вирішити ситуаційні завдання. Участь у конкурсі дала можливість студентам не тільки закріпити теоретичний матеріал, а й проявити неабиякі креативні здібності та винахідливість у вирішенні управлінських завдань.

У підсумку студенти нашого коледжу стали фіналістами та посіли призові місця:

І місце – Піддубна Дар’я;

ІІ місце – Доманчук Ольга;

ІІІ місце – Гура Олена. Вітаємо переможців конкурсу.

Бажаємо подальших успіхів і перемог!

Лариса Гурська, Світлана Іванова,

викладачі фінансово-економічних дисциплін


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook