Учасники навчального процесу факультету ветеринарної медицини навчаються дистанційно, але під пильним зором наставника

11 листопада 2021 року

Студенти факультету ветеринарної медицини 12 групи 2 курсу перебувають на дистанційному навчанні відповідно до наказу ректора та інших установчих документів. Так, сьогодні 10 листопада 2021 року на великій обідній перерві було проведено організаційну годину, де було доведено наказ ректора №1217 «Про зміни до графіка освітнього процесу в НУБІП України на І семестр 2021-2022 н. р.» від 8.11.2021 р., та обговорено з учасниками навчального процесу ряд організаційних питань. На online-зустрічі на платформі Zoom стейкхолдери перебували у 100% складі. Після переходу з очної на дистанційну форму навчання спілкування зі студентами відомої мені групи не припиняється і відбувається систематично через різні месенджери зі створеними групами та використання платформи Zoom для очних зустрічей.

Група, зустрівшись з наставником, доцентом кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька Соломоном В’ячеславом Віталійовичем, обговорили питання щодо ситуації з пандемією СOVID-19, підвели підсумки навчання в поточному семестрі. У дискусії з різних питань було в котрий раз перевірено стан здоров’я студентів: на сьогодні всі учасники освітнього процесу здорові на 100%, але за період пандемії 3 студенти перехворіли короновірусом в легкій формі та 8 студентів уже вакциновані. 7 студентів проживає нині в гуртожитку, де і отримують знання дистанційно. Деякі студенти, що навчаються вдома, заявляють про проблемний інтернет, якість якого потребує кращого, але наразі інших варіантів покращення якості зв’язку у них на жаль немає.
Так, після спілкування зі студентами було підведено підсумки їх побуту, стану здоров’я та навчання в дистанційному форматі. Наразі перед кожним учасником стоїть завдання завершити якісно навчальний процес та зберегти гарний настрій та міцне здоров’я. Під кінець зустрічі домовились зі студентами зустрітись в дистанційному форматі через 10 днів, а поточні та особисті питання вирішувати у телефонному режимі та через різні месенджери.

Всім міцного здоров’я та плідної праці у нелегкий час під час пандемії!

 В. Соломон, наставник, к.вет.н., доцент кафедри
ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька

 

 
 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook