Моніторинг якості освітнього процесу в центрі уваги спільної зустрічі адміністрації, наставників та старост факультету ІТ

11 листопада 2021 року
     Одним з видів контролю знань студентів є проміжна атестація. Саме підсумки такого контролю стали предметом обговорення на черговій зустрічі адміністрації факультету з наставниками та старостами академічних груп. 9 листопада на факультеті інформаційних технологій відбувся розширений старостат. Наставники академічних груп разом з старостами та деканатом аналізували результати проміжної атестації студентів.

Зустріч розпочалася з звіту кожного наставника та старости про ситуацію з атестацією у групі. Обговорювалися причини, через які студенти за результатами проміжного конторою не виконали вимоги навчального плану.

Декан факультету Олена Глазунова наголосила на необхідності роботи наставників з батьками, особливо на перших курсах, закликала старост не бути осторонь проблем студентів, за можливості допомагати та звертатися в деканат при виникненні будь-яких питань, пов’язаних з освітнім процесом.

Виступи наставників стосувалися обговорення ситуації в групах щодо відвідування занять, складностей дистанційного навчання, проблем роботи з електронними курсами та підключення до мережі, ситуації в гуртожитках.

Студенти жваво обговорювали питання формату закінчення навчального семестру, ділилися своїми проблемами та здобутками. На порядку денному піднімалися питання пожвавлення ліквідації заборгованості по оплаті за навчання, підготовки до міжнародного Дня студентів. Діалог декана, наставників та старост попри негаразди, труднощі та дистанцію був сповнений оптимізмом, конструктивом та позитивними емоціями.

 

Наталія Клименко,
заступник декана
факультету інформаційних технологій

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook