Ірина Холод: "Навчатимуся тільки на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України!"

4 листопада 2021 року

Киянка Ірина Холод має вже 22 роки і на даний момент працює та готується до вступу в НУБіП України, навчаючись на консультаційно-підготовчих курсах з трьох навчальних дисциплін: українська мова та література/українська мова; хімія; біологія. Чому обрала такий шлях? Щоб отримати глибші знання для здачі ЗНО й подальшого навчання у НУБІП України, краще ознайомитися з історією, звичаями і традиціями університету та адаптуватися до майбутнього студентського життя.


- Чому віддаєте перевагу навчанню саме в НУБІП України?
- Я хочу отримати вищу освіту за власним покликанням, оскільки дуже люблю тварин. Вважаю, що я зможу досягти цього тільки в НУБІП України, який є єдиним університетом у Києві, де навчають ветеринарній медицині. На моє рішення вплинуло також і те, що на ветеринара тут навчається моя знайома, яка надала мені багато інформації про процес навчання і підготовки фахівців ветеринарної медицини, що здійснюються на високому рівні.

 
- Що стало вирішальним у виборі спеціальності "Ветеринарна медицина"?
- Мала нагоду відвідати факультет ветеринарної медицини, а перед тим добре ознайомилася з вебсайтом університету, особливо факультету ветеринарної медицини і його підрозділів: кафедрами та клініки «Ветмедсервіс». Було корисно ознайомитися із спеціалізованою літературою для студентів факультету, зокрема з підручником «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» за авторства викладачів кафедри під керівництвом професора В.А. Томчука, відвідати навчально-наукову лабораторію, де ознайомилася із обладнанням, яким користуються студенти за вивчення дисциплін «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» та «Ветеринарна клінічна біохімія». Цікавою і корисною була екскурсія в музей анатомії для розширення знань про тваринний світ.


- Які Ваші досягнення у навчанні та вподобання?
- Я закінчила школу декілька років тому, отримала середню спеціальну освіту за спеціальністю "Перукар", але потім зрозуміла, що маю інше покликання – лікувати тварин. Захоплююся музикою і спілкуюсь з деякими музикантами, люблю відвідувати музичні фестивалі та концерти, виставки. Мені також подобається німецька мова, намагаюся самостійно її вчити і дізнаватися більше про культурну спадщину Німеччини.


- Які мрії на майбутнє?
- Моя мрія - самореалізація в професії ветеринарного лікаря. І я впевнена в тому, що НУБІП України допоможе здійснити мою мрію.

Щиро бажаємо успіхів Ірині Холод у здійсненні її мрії!

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого
Лілія Калачнюк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook