ІІ етап міжнародної олімпіади з програмування АСМ ІСРС

23 жовтня 2021, 9:00

ІІ етап міжнародної олімпіади з програмування АСМ ІСРС відбувся 16 жовтня 2021 року за правилами SEERC (http://acm.ro/) дистанційно.

 

Як і в минулі роки, НУБіП України – базовий заклад у Північному регіоні. Саме координувати участь в олімпіаді команд Північного регіону мав наш університет. З цією метою була створена група «Тренери команд ICPC Північ» у соціальній мережі Viber. 

Саме в осередку цієї групи координатори Північного регіону Глазунова О.Г. та Голуб Б.Л. розповсюджували інформацію щодо проведення олімпіади, термінові повідомлення під час олімпіади та результати команд Північного регіону. Нажаль, на сайт, на якому проводилося змагання, відбулася кібератака через 2 години після початку. Тому команди продовжували вирішувати завдання в offline режимі. Це значно складніше, бо у команд не було можливості протестувати свої рішення. По закінченню змагання протягом 30 хвилин команди мали відправити свої рішення на запропоновану електронну адресу. Доступ до цієї адреси був наданий і координаторам. Протягом декількох днів, коли сервер знову запрацював, кожний координатор по усім командам відправляв на перевірку завдання, що надійшли на електронну пошту. У результаті були визначені результати змагання та команди, які просунуті у наступний етап змагання:

 

Серед наших команд, що приймуть участь у наступному етапі, команда NUBIP_RocketScientists.

Вітаємо і бажаємо успіхів!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook