11 жовтня пройде МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР «Ведення сільського господарства та вирощування біопаливних культур в умовах антропогенного забруднення навколишнього середовища»!

October 11, 2021

МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР «Ведення сільського господарства та вирощування біопаливних культур в умовах антропогенного забруднення навколишнього середовища»!
Поділитись:
8 жовтня 2021 року
вул. Герої оборони, 15, навчальний корпус № 3. аудиторія № 301
Кафедра ентомології ім. проф. М.П. Дядечка запрошує прийняти участь у роботі міжнародного семінару!
 
Тема: «Ведення сільського господарства та вирощування біопаливних культур в умовах антропогенного забруднення навколишнього середовища»
Коли: 11 жовтня 2021 року
Місце: вул. Герої оборони, 15, навчальний  корпус № 3. аудиторія № 301
 
Організаторами семінару є Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології Національного університету біоресурсів і природокористування України та Факультет   навколишнього середовища Університету Яна Євангеліста Пуркіне в Уста над Лабем (Чеська республіка).
 
Метою заходу є ознайомлення з фітотехнологіями виробництва біомаси продовольчих та енергетичних культур на забруднених територіях, презентація та визначення стратегічних напрямків міжнародного  співробітництва в науково-інноваційній сфері.
 
В рамках семінару заплановано презентацію колективної монографії під редакцією Валентини Підліснюк та Ларі Еріксона «Фітотехнології для виробництва біомаси "Phytotechnology with Biomass productionюю. Sustainable management of contaminated sites”. Колективна монографія написана  за результатами досліджень міжнародного проекту NATO SPS G468 та видана  CRS Press Taylor&Franсis.
 
Семінар буде проходити очно та онлайн за посиланням:
https://blue.ujep.cz/b/dav-wns-tra-6g6

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook