Будуємо ком'юніті зі студентським активом

7 October 2021, 11:00
     06 жовтня відбувалась запланована нарада із новообраними головами студентських рад гуртожитків на чолі з головою студентської організації Мариною Когут за участі проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка та директора студентського містечка Сергія Стецюка.

     Не новина, що в нашому університеті тісно налагоджений зв’язок між ректоратом та студентським самоврядуванням. Голова студентської організації розпочала зібрання з рекомендації усім присутнім учасникам вирішувати проблемні питання, які виникають в гуртожитку, насамперед з адміністрацією та закликала не піддавати сумніву репутацію свого ВУЗу в соціальних мережах, адже це наш другий дім і всі ми – велика родина НУБіП.

    У господарських питаннях рішення приймаються спільно, із студентським активом, наголосив – Валерій Іщенко, тож основною ціллю зібрання було питання щодо затвердження плану ремонтних робіт. Для адміністрації університету важливо, щоб члени студентського самоврядування брали активну участь у таких питаннях, адже всі вони мешкають в гуртожитках і як ніхто інший знають всі проблеми зсередини. Голови студентських рад з кожного гуртожитку озвучували усі зауваження та пропозиції, які бентежать мешканців, а проректор дав обіцянку негайно на них відреагувати та максимально швидко усунути.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк проінформував усіх, що цьогоріч було відремонтовано близько 400 кімнат для студентів першого курсу, оновлено місця загального користування, встановлено вікна, замінено сантехнічне обладнання, ремонт душів, тощо. Також на базі університету працює меблевий та столярний цех, працівники якого забезпечують меблями наші гуртожитки. Роботи зроблено дуже багато і все для комфорту мешканців.

     Сподіваємось, що студентське самоврядування стане рушійною силою для наведення ладу в гуртожитках і студенти будуть справжніми патріотами свого Університету.
     В добру путь!

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook