Наукова активність студентів гуртка “Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні” кафедри економічної теорії ФАМ НУБіП України

3 October 2021, 16:55
наукового гуртка “Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні”

   24 вересня 2021 року студенти наукового гуртка “Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні” Мельник Тетяна, Вершута Юлія, Коваль Іван, Ястребінська Марія, Коломієць Ольга, Каминіна Олександра, Фефелова Анастасія, Коваль Олександр, Місан Юрій взяли участь в онлайн воркшопі «Результати проєкту BIOPLAT-EU: Майданчик 2 – Чернігівська та Київська області», організований Науково-технічний центром «Біомаса» та проєктом BIOPLAT-EU “Сприяння сталому використанню малопродуктивних земель для біоенергетики через веб-платформу для Європи”. Відкрито воркшоп членом Експертної Ради Біоенергетичної асоціації України Тетяною Желєзною, з привітанням до учасників звернувся заступник директора департаменту агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації Олег Крапивний. Проєкт BIOPLAT-EU представила Олександра Трибой, НТЦ “Біомаса”, а Ольга Гайдай розповіла як користуватися WebGIS інструментом оцінки сталості для біоенергетичних проектів на незадіяних землях на онлайн-платформи проекту BIOPLAT-EU.

   28 вересня 2021 року ГО “АВЕ” Агентство з відновлюваної енергетики разом з Біоенергетичною Асоціацією України, громадською спілкою Global 100RE Ukraine та Бізнес-школою МІМ провели круглий стіл “Зелений енергетичний перехід як складова боротьби зі зміною клімату”. До заходу, на додаток до спікерів та представників Міністерства Енергетики України, долучилося 120 онлайн слухачів, в тому числі співробітники навчально-наукової лабораторії біоекономіки і студенти гуртка “Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні”.

   30 вересня 2021 року предметом уваги гуртківців став семінар "Оцифрування сектору централізованого опалення України" організований за егіди Біоенергетичної асоціації, яка є партнером BALTPOOL у проєкті з оцифрування українського ринку біоенергетики. Спікер Вайдотас Джонутіс (Vaidotas Jonutis), керівник торговельного департаменту BALTPOOL, представив загальну інформацію про біопаливну біржу та систему торгівлі біопаливом і пріоритети біржі теплової енергії.

Олена Коваль,

доцент кафедри економічної теорії, керівник наукового гуртка

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook