23 вересня відбулося засідання вченої ради АБФ

September 25, 2021

 

23 вересня під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету.

Першим питанням було присвоєння вченого звання доцента кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води кандидату біологічних наук, доценту кафедри Кравченко Ользі Олександрівні.

В підтримку Кравченко Ольги виступили Володимир Копілевич. Він вказав, що Ольга Олександрівна виконала всі вимоги для отримання звання доцента.

На порядку денному перше питання було про результати вступної кампанії у 2020 р. Декан детально розповіла про виклики цьогорічного вступу, відмітила ефективність різних форм профорієнтаційної роботи НПП та студентів. Зазначила, що у 2021 р. на агробіологічний факультет на ОС «Бакалавр» набрано на денну форму навчання 282 особи.

Однак, декан зазначила, що потребують уваги нові форми популяризації факультету й спеціальностей через засоби масової інформації.

Детальну інформацію про набір на ОС «Магістр»  виклала відповідальний секретар АБФ Дмитренко Юлія.

 

 

Доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту Олександр Цизь долучився до виступу з питання вступної кампанії. Він зазначив, що з наступного року збільшено держзамовлення на ОС «Бакалавр» для спеціальностей «Агрономія» та «Садівництво та винаградарство». 

 

Заступник декана, професор Віталій Коваленко звернув увагу на роботу госпрозрахункових лабораторій факультету. Закликав до покращення їх роботи. Також повідомив про проведення 1 жовтня благодійного турніру з футболу.

 

Про стан розробки та використання електронних навчальних курсів дисциплін виклав Юрій Андрусик.

 

Директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства Ганна Ковалишина доповіла про результати вступної кампанії в аспірантуру. Вона відмітила, що в цьому році на денну форму навчання вступило 11 аспірантів. Також довела до відома керівників про терміни затвердження тем аспірантських робіт, індивідуальних планів, початок занять очної, вечірньої та заочної форм навчання. Наголосила що орієнтовний план заявок в аспірантуру на 2022 рік – 17 чоловік.

На вченій раді була і приємна подія, а саме, нагородження  студентського колективу за зайняті 1 місця  у конкурсі «Пісня першокурсника-2021», турнірі з мініфутболу та волейболу, 2 місце у змаганнях з гирьового спорту.

 

 

Секретар навчально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер представив навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

 

 

 

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

Жила Роман,

доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook