Профорієнтаційна робота кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського продовжується

September 24, 2021

 20 вересня 2021 року Новосілківський академічний ліцей «Ерудит» відвідали доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Гавриш Оксана та Новак Олександр. Вони зустрілись з учнями 11-го класу, проінформували про діяльність НУБіП України та факультету аграрного менеджменту.

 
 
Молоді люди отримали пораду при виборі закладу вищої освіти орієнтуватись на Національний університет біоресурсів і природокористування України, а при визначенні майбутньої професії звернути увагу на управлінський фах, який дає великі можливості реалізувати свій потенціал. Опираючись на тривале знайомство гостей з педагогічним колективом ліцею (їх діти навчаються у цьому навчальному закладі), вони висловили переконання у високому рівні знань старшокласників, а отже і можливості освоєння ними цієї непростої професії - менеджер.
 
 
Для ефективної управлінської діяльності кожному сучасному керівнику потрібні знання з психології (щоб налагодити ефективну співпрацю з колективом), економіки (щоб аналізувати та регулювати роботу підприємства економічними інструментами), права (великий рівень відповідальності вимагає належного рівня підготовки в питаннях юриспруденції та документообігу), технологій (потрібно розумітися в особливостях виробничого процесу та використовувати розширені можливості цифровізації тощо) та багатьох інших сфер професійної діяльності, а тому професія менеджера є і залишатиметься цікавою, актуальною та важливою в сучасному суспільстві.
 
 
Описуючи переваги навчання в університеті та на факультеті, гості ілюстрували свою розповідь слайдами презентацій, де були представлені і потужна матеріально-технічна база, і дані щодо результатів роботи кваліфікованого професорсько-викладацького складу. Інтерес школярів викликала інформація про майбутнє працевлаштування та приклади успіху кар’єри випускників факультету, серед яких багато ТОП-менеджерів, підприємців, державних діячів тощо.
Враховуючи обмежені можливості передати слухачам всю атмосферу, яка панує в стінах НУБіП України, через зображення та відео, гості запросили відвідати свою альма-матер вживу: або під час Дня відкритих дверей, або в ході екскурсій до музеїв університету та Ботанічного саду.
Задоволені від плідного спілкування з учнями, викладачі висловили вдячність заступнику директора ліцею Наталії Миколаївні Каюк за організацію зустрічі та домовились про подальшу співпрацю.
 
Ольга Гогуля,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook